Meer ruimte, privacy en luxe

Leven vanuit een rugzak en de wereld ontdekken. Je hebt weinig spullen nodig om gelukkig te zijn en tegelijkertijd geniet je in jouw Leefstudio van voldoende ruimte, de prachtige omgeving en luxe.
Of stap uit je studentenkamer en geniet van een eigen huis mét interieur. Meer ruimte, privacy en luxe dan dat je gewend bent. Ook als je alleen bent is deze manier van wonen betaalbaar. Zo houd je geld over voor uitstapjes met vrienden. Of nodig ze allemaal uit voor een barbecue in jouw tuin.

Uitvalsbasis

Sta je op het punt om over te stappen naar een woning waarbij alles gelijkvloers is? In de Leefstudio’s heb je alles bij de hand én de ruimte om er veel op uit te trekken. Bijvoorbeeld een roadtrip door Europa met de camper. De studio is dé uitvalsbasis om in contact te blijven met familie in de buurt. Geniet elke dag van een ongeëvenaard gevoel van ruimte. Om je huis én in je huis. Waar jouw Leefstudio ook staat, jij hebt alle vrijheid. Ideaal voor starters, kleine huishoudens en alleenstaanden. Jong of oud. De Leefstudio’s van Studio Frij zijn méér dan alleen wonen.